Vloer laten leggen door Home Decor

Vloer laten leggen door Home Decor

✔ Vakkundig gelegd  ✔ Met leggarantie  ✔ Diverse vloeren

Heb je een nieuwe vloer, dan wil je dat die ook professioneel gelegd wordt. Schakel daar gerust Home Decorvoor in en verzeker jezelf van een prachtig eindresultaat. Bovendien scheelt het je veel tijd. Of het nu gaat om een laminaat vloer, een pvc vloer of vinyl, onze vloerspecialisten weten precies wat er komt kijken bij het leggen van een vloer. Vraag in de showroom naar de mogelijkheden.

Gratis inmeten

Voordat we je vloer gaan leggen, bereiden we ons eerst goed voor. En dat begint al met het gratis inmeten. Service van de zaak noemen we dat. Vervolgens focussen we ons op de kwaliteit van de basisvloer. Behalve dat de basisvloer 100% vlak moet zijn, zien we er op toe dat deze ook schoon en droog is. Dan komt je nieuwe vloer veel beter tot zijn recht. 

Egaliseren

Egaliseren is belangrijk als je een vloer gaat leggen. Hoe strakker de basisvloer, hoe mooier het resultaat is. Een vloer egaliseren vraagt om vakmanschap. Bij de experts van Home Decor ben je dan ook aan het juiste adres. Zij weten als geen ander hoe je een basisvloer moet uitvlakken. Heb je de oude vloer verwijderd of wil je de nieuwe vloer op een bestaande laten leggen? Home Decor egaliseert zowel betonvloeren als houten vloeren.

Ondervloer

Met een goede ondervloer verleng je de levensduur van je vloer aanzienlijk. Onder meer omdat de ondervloer eventuele oneffenheden in de basisvloer compenseert. Verder zorg je voor een geluiddempende en isolerende werking. Een ondervloer helpt eigenlijk altijd. Zo voelt een tapijt bijvoorbeeld veel comfortabeler met een ondertapijt. Home Decor heeft een uitgebreid assortiment ondervloeren. Welke past het beste bij jouw vloer?

Kosten vloer laten leggen

Als Home Decor jouw vloer legt, geniet je maximaal van je aankoop. Je investeert in extra wooncomfort. De prijs voor het laten leggen van de vloer hangt af van het type vloer, de ondervloer en het aantal vierkante meters. En wil je dat wij de basisvloer voor je egaliseren en je vloer afwerken met plinten? Vertel ons wat je wensen zijn en we maken een offerte op maat. Bij ons weet je vooraf precies waar je aan toe bent. 

Vloer laten leggen in de regio Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen?

Inspiratie nodig? Kijk voor woonideeën in ons Lookbook.