Traprenovatie bij Home Decor

Traprenovatie bij Home Decor

✔ Open en dichte trappen  ✔ PVC, vinyl en tapijt  ✔ Vakkundige montage

Is je trapbekleding versleten of wil je de trap dezelfde uitstraling geven als je prachtige vloer? Home Decor renoveert jouw trap van onder tot boven. En gaat het om de trap in je net opgeleverde nieuwbouwwoning, dan toveren we die trap om in een echte eyecatcher. Vraag onze vakmensen naar de mogelijkheden.

Traprenovatie met PVC

Behalve dat we steeds meer PVC vloeren leggen, rusten we ook steeds meer trappen uit met PVC. Met PVC geef je de trap een moderne uitstraling. Bovendien is het onderhoudsvriendelijk en geluiddempend. Van een betonlook tot aan een houtdecor, met PVC kun je alle kanten op. Bij PVC trapbekleding werken we naast voorgevormde overzettreden ook met stroken. De stroken snijden we exact op de maat van de traptreden en monteren we in een stevig profiel.

Kosten traprenovatie

Voor een nieuwe trap hoef je echt niet de huidige trap compleet te vervangen. Laat je de trap renoveren, dan scheelt dat een onnodige verbouwing in huis. Je bespaart dus geld en tijd. De uiteindelijke kosten voor jouw traprenovatie hangen onder meer af van de vorm van de trap en het aantal treden. En gaat het om een open of gesloten trap? Wij maken vooraf in ieder geval een offerte op maat, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Trap laten bekleden

Je trap laten bekleden? Wat voor trap je ook hebt, Home Decorzorgt ervoor dat die er weer als nieuw uitziet. We hebben een uitgebreid assortiment trapbekleding. Je kiest uit verschillende materialen, kleuren en structuren. Of je de trap nu met PVC, vinyl, marmoleum of tapijt wilt laten bekleden, we komen eerst alles uitgebreid opmeten. Vervolgens maken we alles helemaal op maat en bekleden we je trap. Ga je voor sfeervolle trapverlichting? Voor fonkelnieuwe trapleuningen? We werken de trap af zoals jij dat wilt.

Trap laten renoveren in de regio Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen?

Inspiratie nodig? Kijk voor woonideeën in ons Lookbook.