Sunway

Maak sfeer in je huis met raamdecoratie van Sunway

Sunway raamdecoratie kopen in Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen

Raamdecoratie is niet meer enkel zonwerend, het is ook sfeerbepalend in je huis. De collectie van Sunway is met recht decoratie te noemen. Wat zijn de verschillen tussen rolgordijnen, shades, jaloezieën, blinds, vouwgordijnen en paneelgordijnen? En wat is het effect van deze raambekleding in jouw woning? Home Decor in Uithoorn kan jou hier alles over vertellen. Bekijk hier de collectie van Sunway en hoor wat de laatste trends zijn op het gebied van raamdecoratie. Ook wat betreft verschillende stijlen slaag je bij Home Decor, want er is moderne, klassieke, hippe, kleurige en rustige raamdecoratie te koop.

Laat je in de winkel in Uithoorn inspireren en kies de raamdecoratie die helemaal bij jou past. We adviseren je graag over de verschillende soorten raambekleding.

Heel veel soorten raamdecoratie in de collectie van Sunway bij Home Decor

De collectie van Sunway raamdecoratie is uitgebreid en exclusief. Jij kunt je woonkamer een bepaalde look of sfeer geven met de raambekleding van Sunway.

Je kunt kiezen voor lichtdoorlatende en verduisterende raamdecoratie. De raambekleding is allemaal op maat te maken. Zonwering nodig voor een afwijkende vorm raam? Geen probleem bij Home Decor.

De Sunway artikelen zijn ook onderling te combineren, zodat je helemaal jouw eigen stijl in je woonkamer kan neerzetten. De uitstraling van je ramen wordt heel persoonlijk door de keuzes die jij maakt. Dankzij het mooie design is de raamdecoratie een echte aanvulling op jouw interieur.

Wens je gemak? Een deel van de raamdecoratie is elektrisch bedienbaar.

Moderne Sunway vouwgordijnen met verschillende opties die sfeer in jouw huis neerzetten

Bij Home Decor in Uithoorn worden ook vouwgordijnen van Sunway verkocht. Behalve dat je de lichtinval kunt regelen, zijn de vouwgordijnen ook decoratief en sfeerbepalend.

Welke vouwgordijnen je kiest, hangt af van je wensen. Zo zijn er transparante, dichte en gevoerde vouwgordijnen in vele kleuren te koop. Ook kun je kiezen uit verschillende manieren om de gordijnen te bedienen. Er is zelfs een manier die kindvriendelijk is.

Een extra optie is de top-downoptie. Hiermee kun je de vouwgordijnen van beneden naar boven of van boven naar beneden brengen. Zo kun je de perfecte lichtinval voor dat moment realiseren.

Uiteraard worden de vouwgordijnen voor jou op maat gemaakt.

"Vouwgordijnen zijn decoratief en sfeerbepalend."

interieuradvies

Home Decor, jouw Sunway specialist in de regio Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen.

Home Decor is dé Sunway specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Sunway vouwgordijnen, jaloezieën, shades en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Uithoorn naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook